fredag 27 januari 2012

Så mycket kärlek

Ett år har igen passerat och jag fyllde år i går. Jag hade ingen tanke på att vi skulle fira desto mera på skolan eftersom vi firade rejält i fjol då jag fyllde jämt.

Döm om min förvåning när jag steg in i matsalen vid lunchtid och möttes av flertalet elever i skolan som alldeles knäpptysta stod uppställa för att sjunga för mig!

Efter den vackra sången tackade jag eleverna och uttryckte en önskan om att det skulle sitta bra med en kram. Då rusade de flesta elever fram för att kramas så jag nästan välte och det vill inte säga lite eftersom jag är en kompakt formad dam med fötterna stadigt förankrade på jorden...

Jag känner mig så glad och lyckligt lottad över att få jobba med dessa ungar på skolan, de ger så mycket kärlek. Extra glad blir jag då jag noterar att det är ingen skillnad på yngre-äldre elev, pojke-flicka eller ny-gammal elev - alla vill kramas ibland.

Då jag senare på dagen blev uppringd av mina egna unga vuxna barn som finns ganska långt borta och de lite bekymrat frågade om jag blivit ihågkommen och firad berättade jag om händelsen varpå min dotter säger: "Mamma, du förstår att dom här barnen känner nog att du tycker om dem på riktigt".

Det vill jag gärna tro, tack för alla varma kramar!


Gripsholmsskolan har också i veckan som gått haft informationsmöte för fler än hundra föräldrar som överväger att sätta sitt barn i vår skola till hösten.

Vi informerade och vi informerade och det slog mig hur svårt det är att med ord återge hur vi jobbar och vilken anda som råder på skolan.

Av den anledningen är alla ni föräldrar varmt välkomna på besök till skolan när det passar er bäst.
Den 15 februari skall skolvalet vara gjort.


Ha en skön helg,
hälsar rektor Nina

1 kommentar:

  1. Vilken lycka för dessa barn att få gå i den här skolan.En kram från ett barn i dessa hårda tuffa tider är stort.Lycka till med all omtanke och kärlek.DET BEHÖver vi alla!

    SvaraRadera