torsdag 28 april 2011

Nyanställningar

"Fortsätt tro att du med din övertygelse
och ditt arbete är delaktig i något mycket viktigt.
Ju starkare du kan tro detta,
desto mer kommer faktiskt världen
att utvecklas till något bättre."
(Rainer Maria Rilke)Jag har glädjen och den stora äran att få presentera våra nya medarbetare i Gripsholmsskolan:

Pedagogie magistern, specialläraren Jenny Rönnqvist som nu anställs i vår skola med den viktiga uppgiften att bygga upp Grispholmsskolans specialundervisning till något riktigt föredömligt och bra, välkommen Jenny!

Pedagogie magistern, musikläraren Maarit Ekholm som anställs för att bygga upp Gripsholmsskolans musikundervisning till den bästa i landet. Maarit skall också axla ansvaret för en egen klass till en början. Välkommen Maarit!

Pedagogie magistern Juho Friberg, med både musik, idrott och slöjd som kompetensområden, anställs för att tillsammans med oss alla på skolan fortsätta utveckla Gripsholmsskolan till en riktigt bra skola. Juho har mycket att tillföra både med sina kunskaper och inte minst med sin personlighet. Välkommen Juho!

Det har nu blivit klart att pedagogogie magistern, specialläraren Linda Saarela anställs som vikarie för Ken i åk 2 under höstterminen 2011, varmt välkommen Linda!

Jag avslutar veckan med följande tankar:

"Att ha ett mål som är värdefullt
och att ständigt sträva
mot att nå det
är en av livets hemligheter."
(Herbert Casson)


Trevlig Valborg,
rektor Nina

3 kommentarer:

 1. Snyggt Nina!

  Hannes blev glad att få reda på vad hans lärare till hösten heter. Och så praktiskt att både Hannes och Ture har lärare som heter Linda!

  Stefan

  SvaraRadera
 2. Vad innebär det att vara pedagogie magister?

  SvaraRadera
 3. Det innebär att du avlagt en högre högskole examen på fem år där du läst pedagogik som huvudämne upp till laudatur nivå. Du är dessutom behörig att undervisa i alla ämnen inom åk 1-6. Utöver detta har du läst ett eller flera biämnen till approbatur/cumlaude nivå.

  SvaraRadera