fredag 13 januari 2012

Framtidstro

"Det bästa sättet att förutsäga framtiden är att skapa den."

(Peter Drucker)

Vi har mycket på gång på Gripsholmsskolan under veckorna fram till sportlovet v 8.

I min kalender finns ett tjugotal medarbetarsamtal, ett tiotal föräldramöten, veckovisa personalmöten samt en hel del anställningsintervjuer inbokade under de kommande veckorna, riktigt spännande!

Jag rekommenderar er alla att hålla bra koll på vår skolas Aktuellt-sida för att pricka in rätt datum för de olika sammankomsterna. Jag ber också lärarna påminna i veckobreven om de kommande mötena. Tyvärr har vi "tappat" vår kalender från hemsidan men vi jobbar på att återinföra den och där kan man enkelt ha koll på det som är på gång i skolan.

Det första föräldramötet som hålls är i den nya klassen 2 med Linda Saarela som lärare.Vi möts den 17 januari kl 16 på skolan, välkomna!

Ett stort viktigt informationsmöte hålls den 25 januari kl 18.30 på skolan gällande skolstarten i augusti 2012. Det är föräldrar till barn födda år 2006 som kallas till detta stormöte. Skolan har sänt iväg kallelser till 99 olika familjer, en hisnande siffra faktiskt. Varmt välkomna allesammans!

Det är också på gång med att bildas ett Föräldraråd i skolan, ett råd där en grupp föräldrar möter rektor och styrelseordförande för att diskutera för skolan angelägna frågor.
Ett första möte är utlyst till den 31 januari kl 18.30. Mera därom senare.

Därefter följer föräldramöten i alla årskurser under veckorna 6 och 7.

Vi är många som tillsammans skapar framtiden för våra elever och era barn, mycket bra!

"Min utgångspunkt är att människor vill bidra och ta ansvar, att olikheter berikar och att personligt engagemang och ställningstagande är avgörande för förändring,"
säger Ulf Bley på sin hemsida och jag håller med; framtiden är ljus :)


God helg,
hälsar rektor Nina
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar