fredag 6 augusti 2010

Samvaro i god andaHar precis vinkat av mina lärare inför deras återfärd till Sverige och Mariefred. Vilka trevliga avstamp-dagar vi haft tillsammans! Vi har fått mycket planerat inför nästa läsår. I går satt vi alla tillsammans och planerade medan lärarna i dag suttit parvis/gruppvis och planerat. Vi känner oss väl förberedda inför det nya skolåret.

Min man Kjell har varit hygglig nog och stått för markservicen under dessa två dagar. Några dopp i havet har vi alla också hunnit med.

Från Mariefred har jag fått goda nyheter om att vår nya skolbyggnad i stort sett står klar. Det här innebär att vi kan hålla våra föräldramöten nästa vecka i de nya utrymmena, bra. Jag höjer på hatten på för Bert, Ulf , Kruusbygg och alla övriga som slitit med skolbygget under sommaren när vi andra haft semester, tack för det.

Vi ses i Mariefred på måndag,
hälsningar rektor Nina


2 kommentarer:

  1. Maria som intervjuades ifjol :)11 augusti 2010 15:28

    Jag har varit inne på er hemsida och hämtat inspiration igen. Tack för den! Önskar er alla en bra start på skolåret och en givande hösttermin!

    SvaraRadera
  2. Nina och alla lärare, jag önskar er massor av lycka till inför det nya läsåret med nya och gamla elever och nya lokaler! Ni gör ett fantastiskt arbete och har enastående visioner och ambitioner. Man blir så glad av att läsa allt trevligt,som ni gör för och med barnen.
    Kram från Vidars och Arvids farmor

    SvaraRadera