fredag 15 juni 2012

Den första planeringveckan avklarad


Personalen på Gripsholmsskolan har nu sin första planeringsvecka avklarad. Vi har utvärderat det gångna skolåret och planerat inför det kommande skolåret. Läroboksbeställningar har gjorts, temaområden har diskuterats, scheman har granskats och dataskolning har pågått.

Det är beundransvärt med vilken energi personalen efter ett fullföljt skolår med iver kastar sig över planeringen inför nästa skolår! Men så är också dessa pedagoger anställda vid Gripsholmsskolan och vana vid att jobba envetet med sisu!

Veckan avslutades med planering på Mörstsjötorp. Arbete varvades med rekreation och alla i personalen fick prova på hur det känns att tölta på islandshäst i terräng - riktigt härligt var det! 
Och trots att det pirrade i magen för vissa så gjorde vi så som vi brukar göra på Gripsholmsskolan - det är liksom inte frågan om man vill, vågar eller känner för att svinga upp sig på hästryggen - samtliga gjorde det med gott humör och med endast något spända käkmuskler....

På bilden ovan ser ni vår duktiga värdinna och ryttarinna Emma som också ingår i personalgruppen på vår skola.
Tack Emma och mamma Sussi för ett mycket vänligt och professionellt bemötande!

Jag vill avsluta veckans blogginlägg med några ord som jag nyss hemkommen läste i ett mail sänt till alla i personalen från en av medarbetarna:

"Tack alla ni för en bra och fantastiskt rolig dag/kväll/natt! Ni är underbara och jag ser fram emot att jobba med er i höst igen!"

Gissa om man som rektor känner sig glad och stolt över att få läsa detta!

Trevlig helg,
rektor Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar