fredag 19 augusti 2011

Vi på Gripsholmsskolan


Vilken härlig början vi haft på skolåret 2011-2012!

Jag jobbade tillsammans med min personal under de första veckorna i augusti och jag kan säga att stämningen och sammanhållningen blir bara bättre och bättre ju mer skolan växer.

Det känns bra att se hur dynamiken förändras och fördjupnar då vi är fler i personalen. Det är också fantastiskt att se hur väl alla kommer överens från början, det finns en gemensam nämnare hos alla som anställs på Gripsholmsskolan, det märks.

Glädjen och energin bara flödar inför det kommande skolåret, utmärkt!

Solen strålade på morgonen den första skoldagen då vi samlades för att hissa flaggan, sjunga lystringssången och presentera alla i personalen för eleverna.
Eleverna stod tysta och följde flaggan med blicken då den hissades, mycket högtidligt!

Jag har nu under de fösta dagarna gått runt i klasserna och iakttagit, lyssnat och småpratat med både eleverna och personalen och det verkar som om att alla kommit bra i gång.

Alla ser för det mesta riktigt glada och lyckliga ut; jag säger för det mesta för det hör liksom till att en och annan liten parvel i förskoleklasserna har ledsamt efter mamma och pappa när de går iväg.

Med det blir nog bra, som jag brukar säga :)

Jag vill tillönska alla elever, lärare, föräldrar och alla i den övriga personalen på Gripsholmsskolan ett riktigt gott nytt skolår 2011-2012!


Hälsningar,
rektor Nina


1 kommentar:

  1. Det är skönt att vara tillbaka efter sommaren. vi ser fram emot ytterligare ett gott skolår. Tack för allt Nina!

    Melvin i klass 2 med familj

    SvaraRadera